Szeretettel köszöntelek az oldalamon! 

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! 

Dóri vagyok az Organikum mindenese. Mindenes mert valóban mindent én csinálok. Megálmodom és legelsö mozzanattól a legutolsóig megvalósítom. Így minden amit nálam találsz egy aprócska darab belölem, neked.

Miért is kezdtem el?

Amikor a kislányommal várandós lettem, rádöbbentem, hogy gyökeresen változtatnom kell az életmódomon. Eldöntöttem, itt a vége, lépni kell. Szembesültem vele, hogy ettöl a pillanattól kezdve, nem csak magamért felelek, hanem a legdrágább kincsemért a gyermekemért is.

A sport megvolt, az étkezés többnyire, viszont a kozmetikumok, tisztítószerek területén nagyon rosszul álltam. Igen, az ideális vásárló, aki minden testrészére külön kencét, pakolást, színes- szagos nyavaját vásárol.

Beláttam, hogy milyen fölösleges és léptem. Nem is kicsit. Az elsö lendülettel mindent kidobtam vagy elajándékoztam. Cserébe vásároltam egy darab kézmüves szappant.

Álltam az eddig telepakolt zuhanyzóban, ahol mostmár csak egy szappan árválkodott, ráadásul még csak nem is folyékony.

Elkezdtem használni. Furcsa volt, olyan patikai. Bár tisztának éreztem magam, de hiányzott a mesterséges illatár. Eltelt néhány nap és hét és azt vettem észre, hogy már nem hiányzik. Az apró szappan tiszta illata már kielégített. A böröm elkezdett átalakulni, már nem viszketett a szárazságtól, pedig nem is használtam testápolót sem.

Valami elkezdödött…

és ebbe a valamibe beleszerettem. Meg akartam tanulni, hogy igazán a sajátoménak érezhessem. Nem volt mit tenni, beleástam magam a szappanok és a kencék világába. Elkezdtem kitanulni a mesterséget….és csak tanultam, tanultam míg nem egyre több barát és ismerős bátorított, hogy valósítsam meg az elképzeléseimet.

Most itt vagyok veled, és arra biztatlak indulj el Te is a természetesség útján, mert ezen az úton biztos jó irányba tartasz. Tested és lelked egyaránt meg fogja hálálni.

Szeretettel

Dóri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük